ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Κατασκευή έργων πρασίνου

Μια σύνθετη διαδικασία μελέτης που ξεκινά από την αυτοψία του χώρου. Με γνώμονα τις απαιτήσεις και το προσωπικό γούστο του πελάτη προτείνεται και συζητείται η εκάστοτε βέλτιστη πρόταση, συνδυάζοντας πάντα την επιστημονική κατάρτιση με την μακρόχρονη εμπειρία μας.

Ανεξάρτητα όμως από το μέγεθος και την έκταση, ο κήπος πρέπει να κρίνεται και να αντιμετωπίζεται ως ένα έργο τέχνης που έχει όμως χρηστική σημασία, με δυνατότητα αντοχής του κήπου στο πέρασμα των χρόνων και που στηρίζει την έμπνευσή του σε ανάλογες εικόνες του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά δομείται με ανθρώπινους κανόνες.

Στην Αrt of Garden αναλαμβάνουμε Ολοκληρωμένη Διαμόρφωση Περιβάλλοντα Χώρου όπως εξωτερικών αίθριων χώρων (φυτώμενα δώματα, εγκατάσταση χλοοτάπητα,πρανές, παρτέρια, ταρατσόκηπους κ.λ.π) σε επαγγελματικούς χώρους, ιδιωτικούς και δημόσιες φορείς αλλά και οικίες, αναλαμβάνοντας την εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών.

Αρδευτικά έργα – Σχεδιασμό & Εγκατάσταση Αυτόματου πότισματος

Είναι γνωστό πως το νερό είναι ένα φυσικό αγαθό σε ανεπάρκεια, παίζει όμως κυρίαρχο και πρωταρχικό ρόλο στην επιβίωσή μας, είτε χρησιμοποιείται για τις καθημερινές μας βιοτικές ανάγκες είτε χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ορθολογικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων ώστε μέσα από τη βέλτιστη χρήση, να οδηγηθούμε σε αειφορία.

Η ορθολογική αρδευτική χρήση μπορεί να εξοικονομήσει 30% έως και 50% από το καταναλισκόμενο νερό. Για να κατασκευαστεί ένα σωστό δίκτυο άρδευσης, είναι αναγκαίες κάποιες βασικές γνώσεις και πληροφορίες όσον αφορά τη σχέση που έχει ο παράγοντας »έδαφος» με το ριζικό σύστημα των φυτών. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι με την άρδευση, δεν κατανέμουμε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του εδάφους αλλά αποβλέποντας στη ευζωία των φυτικών οργανισμών που έχουμε να διαχειριστούμε, εφαρμόζουμε την απαραίτητη ποσότητα νερού στον κατάλληλο χρόνο.
Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν σωστή μελέτη κι εγκατάσταση των αρδευτικών δικτύων με σωστή επιλογή των υλικών που γίνεται από εμάς.

Εγκατάσταση ηλεκτρονικού αυτόματου ποτίσματος (smart garden).

Στην Art of Garden παρέχουμε την δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος διαχείρισης ελέγχου νερού από μακριά (smart garden) από οποιαδήποτε σημείο μέσω ηλεκτρονικών αισθητήρων που είναι εγκατεστημένοι στον προγραμματιστή αυτομάτου ποτίσματος και στέλνοντας ειδοποίηση για άνοιγμα  και κλείσιμο της ηλεκτροβάνας του νερού στο κινητό, tablet,ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Συντήρηση έργων πρασίνου

Ο κήπος σας τέχνη μας!

Και μετά τη σχεδίαση και κατασκευή του κήπου μας, τι;

Όπως κάθε τι οργανικό, έτσι και ο κήπος μας χρειάζεται φροντίδα. Ειδικά στη σύγχρονη εποχή με την έντονη περιβαλλοντική μόλυνση, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, οι ασθένειες που προσβάλλουν τα φυτά μας κάνουν όλο και συχνότερα την εμφάνισή τους.

Εδώ ακριβώς έρχεται να προστεθεί η δουλειά του ειδικού, ειδικά στις περιπτώσεις που δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για τη συντήρηση του κήπου μας.

Ακόμα και ο αρτιότερα σχεδιασμένος και διαμορφωμένος κήπος δεν μπορεί να μακροημερεύσει χωρίς τη σωστή συντήρηση.

Εμείς στην Art of Garden, με την πείρα, την τεχνογνωσία και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, μπορούμε να εγγυηθούμε έναν άρτια διαμορφωμένο κήπο, απαλλαγμένο από ζιζάνια και ασθένειες.

Εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα συντήρησης και διαχείρισης κήπων, φροντίζουμε για τη διατήρηση του σχήματος του κήπου (σχηματισμός της κόμης των φυτών και του χλοοτάπητα) χρησιμοποιώντας πάντα οικολογικά υλικά και παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η συντήρηση του χώρου σας μπορεί να γίνεται τόσο σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, όσο και με τη μορφή της βασικής συντήρησης, εφόσον οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει και η ανάλογη προσαρμογή των τιμών, ούτως ώστε οι υπηρεσίες μας να καλύπτουν όλων των ειδών τις απαιτήσεις.

Οι έμπειροι κηπουροί και οι Γεωπόνοι μας διαθέτουν άψογη τεχνική κατάρτιση ενώ παράλληλα αφουγκράζονται και τις δικές σας ανάγκες, ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες σας.

Μετά την εκτέλεση κάθε εργασίας συντήρησης σε επαγγελματικούς χώρους  παρέχεται αναφορά ελέγχου εργασιών (reporting) όπως το είδος της εργασίας, παρατηρήσεις, το είδος φυτοπροστατευτικού σκευάσματος που είχε εφαρμοστεί(λίπασμα,εντομοκτόνο κ.λ.π)

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση: μικρών ή μεγαλύτερων ιδιωτικών κήπων, κήπων εταιρειών και επαγγελματικών χώρων, οροφόκηπων, πάρκων, δημόσιων χώρων και βεραντών.

Φυτοτεχνικές μελέτες διαμόρφωσης πρασίνου

Η Art of Garden αναλαμβάνει την διαμόρφωση και την τεχνική μελέτη κατασκευής του χώρου σας απεικόνιση με σχέδιο, την οικονομοτεχνική μελέτη κατασκευής σύμφωνα με την προσωπική σας αισθητική αλλά και τις υπάρχουσες συνθήκες του περιβάλλοντα χώρου.

 

twittergoogle_plusmailFacebook