Αρδευτικά έργα

Σχεδιασμός & Εγκατάσταση Αυτόματου ποτίσματος

Είναι γνωστό πως το νερό είναι ένα φυσικό αγαθό σε ανεπάρκεια, παίζει όμως κυρίαρχο και πρωταρχικό ρόλο στην επιβίωσή μας, είτε χρησιμοποιείται για τις καθημερινές μας βιοτικές ανάγκες είτε χρησιμοποιείται για να διαμορφώσει ένα καλύτερο περιβάλλον ζωής. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την ανάγκη ορθολογικής διαχείρισης των υδάτινων πόρων ώστε μέσα από τη βέλτιστη χρήση, να οδηγηθούμε σε αειφορία.

Η ορθολογική αρδευτική χρήση μπορεί να εξοικονομήσει 30% έως και 50% από το καταναλισκόμενο νερό. Για να κατασκευαστεί ένα σωστό δίκτυο άρδευσης, είναι αναγκαίες κάποιες βασικές γνώσεις και πληροφορίες όσον αφορά τη σχέση που έχει ο παράγοντας »έδαφος» με το ριζικό σύστημα των φυτών. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι με την άρδευση, δεν κατανέμουμε απλά νερό πάνω στην επιφάνεια του εδάφους αλλά αποβλέποντας στη ευζωία των φυτικών οργανισμών που έχουμε να διαχειριστούμε, εφαρμόζουμε την απαραίτητη ποσότητα νερού στον κατάλληλο χρόνο.
Όλα αυτά βέβαια προϋποθέτουν σωστή μελέτη κι εγκατάσταση των αρδευτικών δικτύων με σωστή επιλογή των υλικών που γίνεται από εμάς.

Εγκατάσταση ηλεκτρονικού αυτόματου ποτίσματος (smart garden).

Στην Art of Garden παρέχουμε την δυνατότητα εγκατάστασης αυτόματου ποτίσματος διαχείρισης ελέγχου νερού από μακριά (smart garden) από οποιαδήποτε σημείο μέσω ηλεκτρονικών αισθητήρων που είναι εγκατεστημένοι στον προγραμματιστή αυτομάτου ποτίσματος και στέλνοντας ειδοποίηση για άνοιγμα  και κλείσιμο της ηλεκτροβάνας του νερού στο κινητό, tablet,ηλεκτρονικό υπολογιστή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δείτε έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Ας ξεκινήσουμε

Σας περιμένει ένας διαμορφωμένος νέος κήπος.