Κλάδεμα και κοπή υψηλών δέντρων

Στην Art of Garden πραγματοποιούμε το κλάδεμα και την κοπή δέντρων με μεγάλο ύψος, που κρίνονται επικίνδυνα είτε σε κτιριακές εγκαταστάσεις εργοστασίων, σε οικίες, ιδιωτικούς χώρους, σε επαγγελματικούς χώρους και όπου επισημαίνεται  πρέπει να υποστούν διαχείριση λόγω επικινδυνότητας όπως σε περίπτωση μετά από έντονη βροχόπτωση ή ακόμη και μετά από ήπια καιρικά φαινόμενα που μπορεί να προκληθεί πτώση δέντρων. Οι εργασίες εκτελούνται από έμπειρο προσωπικό με την επίβλεψη Γεωπόνου και τον κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό (ανυψωτικό μηχάνημα ανύψωσης-καλαθοφόρο, αλυσοπρίονα πτυσσόμενα, κονταροψάλιδα, κονταροπρίονα) λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) για την αποφυγή ατυχημάτων. Tο συνεργείο μας έχει τη δυνατότητα να αναλάβει:

  • Κλάδεμα των δέντρων, αφαίρεση την κόμης και κλάδεμα μορφοποίησης.
  • Κοπή των δέντρων, διατηρώντας τα σε μικρότερη κλίμακα ύψους που μπορεί να αποτελέσουν κίνδυνο για σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, κτιριακών εγκαταστάσεων και την οδική κυκλοφορία.
  • Περισυλλογή & απομάκρυνση προϊόντων κοπής, απομάκρυνση όλων των προϊόντων κοπής ή κλαδέματος και ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου από τα υπολείμματα κοπής.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δείτε έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Ας ξεκινήσουμε

Σας περιμένει ένας διαμορφωμένος νέος κήπος.