Ο κήπος σας τέχνη μας!

Και μετά τη σχεδίαση και κατασκευή του κήπου μας, τι;

Όπως κάθε τι οργανικό, έτσι και ο κήπος μας χρειάζεται φροντίδα. Ειδικά στη σύγχρονη εποχή με την έντονη περιβαλλοντική μόλυνση, με τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις απότομες εναλλαγές της θερμοκρασίας, οι ασθένειες που προσβάλλουν τα φυτά μας κάνουν όλο και συχνότερα την εμφάνισή τους.

Εδώ ακριβώς έρχεται να προστεθεί η δουλειά του ειδικού, ειδικά στις περιπτώσεις που δεν μπορούμε εμείς οι ίδιοι να αφιερώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για τη συντήρηση του κήπου μας.

Ακόμα και ο αρτιότερα σχεδιασμένος και διαμορφωμένος κήπος δεν μπορεί να μακροημερεύσει χωρίς τη σωστή συντήρηση.

Εμείς στην Art of Garden, με την πείρα, την τεχνογνωσία και το σύγχρονο εξοπλισμό μας, μπορούμε να εγγυηθούμε έναν άρτια διαμορφωμένο κήπο, απαλλαγμένο από ζιζάνια και ασθένειες.

Η συντήρηση του χώρου σας μπορεί να γίνεται τόσο σε πολύ τακτά χρονικά διαστήματα, όσο και με τη μορφή της βασικής συντήρησης, εφόσον οι οικονομικές δυνατότητες είναι περιορισμένες. Με αυτόν τον τρόπο υπάρχει και η ανάλογη προσαρμογή των τιμών, ούτως ώστε οι υπηρεσίες μας να καλύπτουν όλων των ειδών τις απαιτήσεις.

Οι έμπειροι κηπουροί και οι Γεωπόνοι μας διαθέτουν άψογη τεχνική κατάρτιση ενώ παράλληλα αφουγκράζονται και τις δικές σας ανάγκες, ούτως ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες σας.

Εφαρμόζοντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα συντήρησης και διαχείρισης κήπων:

  • Φροντίζουμε για τη διατήρηση του σχήματος του κήπου σας με σχηματισμό και διατήρηση της κόμης των φυτών, με κλάδεμα καρποφορίας, όπου προβλέπεται, ελέγχοντας την ποσότητα και την ποιότητα των καρποφόρων δέντρων και κλάδεμα ανανέωσης, αφαιρώντας τα γερασμένα και μολυσμένα φυτικά μέρη.
  •  Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης χλοοτάπητα, ώστε να διατηρείται σε αρτιότητα όλο τον χρόνο.

  •  Διαχειριζόμαστε και φροντίζουμε φυτά εσωτερικού χώρου.

  •  Αλλά και σε ήδη υπάρχοντες, κατασκευασμένους κήπους προτείνουμε διορθωτικές λύσεις ώστε ο κήπος σας να παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση.

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση: μικρών ή μεγαλύτερων ιδιωτικών κήπων, κήπων εταιρειών και επαγγελματικών χώρων, οροφόκηπων, πάρκων, δημόσιων χώρων και βεραντών.

Μετά την εκτέλεση κάθε εργασίας συντήρησης σε επαγγελματικούς χώρους  παρέχεται αναφορά ελέγχου εργασιών (reporting) όπως το είδος της εργασίας, παρατηρήσεις, το είδος φυτοπροστατευτικού σκευάσματος που είχε εφαρμοστεί(λίπασμα,εντομοκτόνο κ.λ.π).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δείτε έργα μας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΑΛΕΡΙ ΜΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
landscaper-homepage-work-01
landscaper-homepage-work-02

Ας ξεκινήσουμε

Σας περιμένει ένας διαμορφωμένος νέος κήπος.